Gevaren van Vaccinatie

Ouders wees voorzichtig met vaccins. Laat je kind geen prikje krijgen als het ziek of hangerig is. De dokter en consultatie buro zullen zeggen het kan geen kwaad. Doe het niet. Geef ten minste 2 dagen voorafgaand aan elke vaccinatie je kind een vitamine boost van anti-oxidanten ADC&E en ga door tot twee dagen daarna. C is niet giftig. Wat je teveel binnenkrijgt plas je weer uit. E neutraliseert A en D.
Het gaat om geld verdienen en niet om gezondheid van je kind. Waarom een baby een Hepatitisprik moet hebben is buiten alle logica. Er is voldoende informatie om uit voorzorg voorzichtig te zijn, maar kinderen krijgen elk jaar meer i.p.v. minder prikjes. En je ziet vrolijke peuters veranderen in apatische schrikachtige kleuters. Wees geinformeerd. Je mag prikjes weigeren. Maar ouders worden met een alles-of-niets beleid gedwongen de lichamelijke integriteit van hun kinderen te schenden. Ook is het zo dat de keuzevrijheid ernstig beperkt is, omdat je niet kunt kiezen om bijvoorbeeld alleen Polio te willen. Het zit in de cocktail van Difterie, Kinkhoest, Tetanus en Polio. Extra druk bestaat ook uit het feit dat het ziekenfonds de kosten niet vergoedt. Maar kies voor de gezondheid van je kind!
Laat je goed informeren, want de kinderen zijn eigendom geworden van de staat en van de farmaceutische industrie en ze worden regelrecht mishandeld.
Onlangs zijn twee ouders op TV geweest die beschuldigd zijn van kindermishandeling, omdat hun kinderen een hersenbloeding blijken te hebben. Na onafhankelijk onderzoek bleek dit de bijwerking te zijn de vaccinatie tegen Kinkhoest. Twee uren lang schel krijsen en dan voor dood in je armen liggen. De diagnose, als je kind doodgaat, is steevast: Wiegedood! Deze ouders kregen de beschuldiging shaken baby syndroom aan hun broek. Het ene kind is blijvend gehandicapt.
Mijn conclusie: vaccinatie IS kindermishandeling en toch blijft men de kinderen volspuiten met bewezen vergift.
Had ik nu kleintjes, dan koos ik zeker niet voor vaccinatie. Dan zou ik hemel en aarde bewegen om zelf te mogen bepalen welke vaccinatie mijn kinderen zouden ontvangen of niet. Wat het mij ook aan geld zou kosten.
Wat een lijdensweg voor onze kinderen!

Zie hier de meest recente medische informatie over bewezen bijwerkingen en gevaren van vaccins: medical-studies-prove-vaccines-can-cause-autism 

En dit filmpje moet je gezien hebben: Vaccinatiedwang!
Erken nu met geheel uw hart en ziel, dat niet een van alle goede beloften die de HERE, uw God, u gegeven heeft, onvervuld gebleven is. - Jozua 23:14


Copyright © Promise Ministry